Henrik Bruhn

Som leder i en produktionsvirksomhed var mit arbejdsliv meget stresset. Jeg blev tvunget til at standse op. Jeg opdagede, at jeg havde brug for hjælp. Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendskab med Kranio Sakral Terapi og opdagede hurtigt, hvad det kunne gøre for mig og mine medarbejdere. Det blev starten på min uddannelse til Kranio Sakral Terapeut.

I 2005 besluttede jeg at sige farvel til karrieren som erhvervsleder, frem for en hverdag som Kranio Sakral Terapeut med egen klinik.

I perioden 2005-2009 underviste jeg på Stanley Rosenberg Instituttet i Kranio Sakral Terapi.
Derefter specialiserede jeg mig i behandling af børn, unge og voksne med særlige behov. Her tænker jeg på klienter med og uden diagnose. Dette har gjort, at jeg i dag nok er landets førende og mest besøgte Kranio Sakral Terapeut indenfor dette område.

I 2009 flyttede klinikken til Egedal nr.1, 2690 Karlslunde, hvor BodyHelp blev nabo til Body-SDS, en fysioterapeut og en smerteklinik. Dette resulterede i et arbejdsmiljøområde som altid var i top, og gav stor inspiration til forskning og behandling af børn, unge og voksne med udfordringer i hverdagen.

I  2013 flyttede klinikken igen. For at optimere klinikkens forhold til offentlig transport, for de mange klienter, som kommer fra hele Danmark. Denne gang til nye lokaler i lægehuset på lokation Centerholmen 16, 2670 Greve.

15
Års erfaring

20000
Behandlinger

140
Kurser